Sites gemaakt door kaliber webdesign

Kaliberwebdesign.nl  Internet en webdesign specialist voor de zelfstandige ondernemer. Kaliber Webdesign kan voor u snel en goedkoop een internetpagina realiseren.
Uitgeverijvoet.nl  Uitgeverij en antiquariaat Arnoud Voet, een site met veel mooie foto's en boeken en een rubriek ansichtkaarten te koop. De uitgeverij is gespecialiseerd in boeken over Rotterdamse wijken.
Ellyhendrix.nl   Elly Hendrix is een kunstenares die bronzen beelden maakt. Op deze site zijn onder andere kunstwerken van haar te zien. In Delfshaven heeft zij haar expostie atelier.
Worldwideexpress.nl   Op deze site van een internationaal koeriersbedrijf kunt u online een zending boeken. Deze site is tevens in het engels te bekijken.
Bouwsil.nl   Bouwsil is een veelzijdig bedrijf. Wij zijn specialisten in het plaatsen van kunststof kozijnen en deuren, maar het installeren van dakkapellen, gevelbekleding en interieurbouw behoort ook tot ons vakgebied.
ons-kindje.nl  Door www.ons-kindje.nl kunt u een site voor uw pasgeboren baby laten maken. Dit is een mooie aanvulling op uw geboortekaartje.
www.vanamersfoort.net   Site voor familie van Amersfoort.
petrivoetceramics.nl  Een site over het werk van deze veelzijdige kunstenares. Op de site vind u veel foto’s van haar werk en een agenda van de lopende tentoonstellingen. Het atelier bevind zich in historisch Delfshaven (Rotterdam).
www.balanz.net  Balanz heeft een nieuwe bahandelmethode ontwikkeld. Meer informatie hierover vind u op deze site.
www.pegero.nl  Pegero heeft een scala aan producten:
Zonneschermen, Jaloezieën, Insectenhorren, Rolluiken, Aluminium voorzetramen, Verticale lamelgordijnen, Aluminium en kunststoframen, deuren, winkelgevels, Lakmarkiezen, Isolatieglas, Schuifpuien.